Bestel jouw auto online

 • 1. Kies jouw Opel
  Stel jouw favoriete Opel eenvoudig samen: kies jouw uitvoering, motor, kleur en extra opties, zoals winterbanden. Ook kies je voor hoeveel maanden en kilometers je het contract afsluit. Direct rijden? Zoek je dan in de actuele auto’s op voorraad!
 • 2. Offerte of aanvraag
  Als je de auto naar wens heeft samengesteld, kies je voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend!
  Voor beide keuzes hebben we jouw persoonlijke gegevens nodig.
  We zijn voorzichtig met de gegevens die we van je krijgen. Het gaat tenslotte om jouw privacy. Daarom geven we jouw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.
 • 3. Beoordeling aanvraag
  Voeg voor aanvraag ook jouw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. Je ontvangt direct de uitslag.
  Opel beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of het aangaan van een contract een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om jouw kredietwaardigheid te beoordelen.
 • 4. Ontvang jouw contract
  Is jouw aanvraag (onder voorbehoud) geaccepteerd, dan ontvang je een mail waarin je jouw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren.
  In deze omgeving vragen wij je om de benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan: een kopie van jouw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens.
  Vervolgens kan je hier ook jouw contract digitaal ondertekenen.
  Hierna heb je nog 14-dagen bedenktijd.
 • 5. Geniet van jouw Opel
  Tot slot ontvangen jij en de dealer een definitieve bevestiging.
  Hiermee bestelt de dealer de auto, of levert deze uit voorraad.
  De auto wordt klaargemaakt voor aflevering.
  De dealer neemt contact met je op om de levering (aan huis) in te plannen.