Bestel online

Ontdek onze elektrische modellen

Profiteer nú van EV-subsidie op de Opel Corsa-e, Mokka-e en Rocks-e

Vanaf 1 januari 2023 is er weer nieuwe subsidie voor elektrische voertuigen voor particulieren beschikbaar. De subsidie per persoon bedraagt € 2.950, wat neerkomt op een bedrag van € 61,46 per maand*. Zo rijdt u extra voordelig in uw nieuwe elektrische Opel! Stel online uw elektrische Opel samen of neem contact op met de dealer.

De belangrijkste voorwaarden op een rij
  • Alleen van toepassing bij aanschaf van een 100% elektrische auto. Let op: de regeling is dus niet van toepassing op Hybride en Plug-in Hybride (PHEV) modellen;
  • De maximum waarde van de auto is € 45.000;
  • Bij beëindiging van een leasecontract binnen vier jaar (48 maanden), stopt ook de subsidie.
  • Bij het aanschaffen van een andere auto binnen 3 jaar, zal de subsidie voor een deel moeten worden terugbetaald.
  • U dient zelf de subsidie aan te vragen via de website van het RVO.
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de subsidieregeling voor 2023? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of neem een kijkje op de website van het RVO.

* o.b.v. een contract met een looptijd van 48 maanden, waarbij de subsidie maandelijks wordt uitgekeerd. Opel Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling.

Vergelijk de kosten met een brandstof auto

Opel Private Lease heeft een tool ontwikkeld om jouw favoriete elektrische auto te vergelijken met een brandstof auto. Op basis van de kilometers die je verwacht te rijden per jaar en de verbruiksgegevens, ontvangt je een schatting van jouw jaarverbruik. Vergelijk nu snel en eenvoudig jouw maandelijkse autokosten.

Corsa-e
Corsa-e
Mokka-e
50kWh Level 2 11kW 3 fase
50kWh Level 2 11kW 3 fase
50kWh Level 3 11kW 3 fase
50kWh Level 4 11kW 3 fase
Elektrisch voertuig

Corsa-e

Vanaf €535,- per maand*****
€ 2.950,- subsidieGratis Flex Premium
Bekijk de Corsa-e
Corsa
Astra 5-deurs
Astra Sports Tourer
Corsa
Crossland
Grandland
Mokka
1.2 Level 2 55kW
1.2 Level 2 55kW
1.2 TURBO Level 2 74kW
1.2 TURBO Level 3 74kW
1.2 TURBO Level 4 74kW
1.2 TURBO Level 2 AUTO 74kW
1.2 TURBO Level 3 AUTO 74kW
1.2 TURBO Level 4 AUTO 96kW

Corsa

Vanaf €393,- per maand*****
Gratis Flex Premium
Bekijk de Corsa
Selecteer de wensen voor uw contract:
Looptijd60 mnd
Kilometrage10.000 km/j
Elektrisch
16,90
Verbruik kWh/100 km
€ 0,70
Elektriciteitsprijs / kWh
N/A
Verbruik liter/100 km
N/A
Benzineprijs / liter
10000
KM / jaar

€ 98,58
Totale elektriciteitskosten / maand
N/A
Totale brandstofkosten / maand
€ 534,78
Private Lease bedrag / maand

€ 633,36
Totale kosten / maand
Brandstof
N/A
Verbruik kWh/100 km
N/A
Elektriciteitsprijs / kWh
5,30
Verbruik liter/100 km
€ 2,10
Benzineprijs / liter
10000
KM / jaar

N/A
Totale elektriciteitskosten / maand
€ 92,75
Totale brandstofkosten / maand
€ 392,92
Private Lease bedrag / maand

€ 485,67
Totale kosten / maand
Het verschil in totale kosten per maand is: € 147,69
Rijd in '23 nog voordeliger met milieusubsidie!

De subsidie per persoon bedraagt € 2.950. Dit komt neer op een bedrag van € 61 p.m.

Lees meer

De berekening is een indicatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De berekening kan afwijken door variabele energie- en brandstofkosten.

De voordelen op een rij:

Meer rijplezier

Goedkoper van 'A' naar 'B'

Geen hoge aanschafwaarde

Geen onverwachte kosten

Toegang tot milieuzones

Kom alles te weten over
elektrisch rijden

Duurzaamheid
Opladen & actieradius
Kosten
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Opladen & actieradius
Kosten
Elektrisch rijden met Private LeasePrivate lease is rijden voor een vast bedrag per maand. Dat bedrag wordt bepaald aan de hand van de afgesproken leaseduur en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt. Er zijn diverse leasemaatschappijen en merken waarmee je een private-leasecontact kunt afsluiten. Jouw dealer is je graag van dienst en kan je aan alle benodigde informatie helpen. Met Opel Private Lease heb je de keuze uit een ruim aanbod, dat ook elektrische auto’s omvat. Omdat elektrische auto’s vaak een hoge nieuwprijs hebben, is private lease een zeer geschikte optie voor dergelijke auto’s. Bijkomend voordeel is dat je je geen zorgen hoeft te maken om de restwaarde van elektrische auto’s.
Voordelen elektrisch rijdenHet belangrijkste voordeel van een elektrische auto is dat er geen (schadelijke) uitlaatgassen vrijkomen tijdens het rijden. Elektromotoren hebben ook een veel hoger rendement dan verbrandingsmotoren en aan efficiënter om met grondstoffen. Vanwege het milieuvoordeel wordt elektrisch rijden door de overheid gestimuleerd met financiële voordelen, maar het biedt ook andere voordelen voor je portemonnee. Zo is elektrisch rijden voordeliger dan rijden op brandstof vanwege de lagere (stroom)kosten per kilometer. Het is zelfs mogelijk om de batterij op te laden met zelf opgewekte zonne-energie. Tevens heeft een elektrische auto veel minder bewegende motoronderdelen dan brandstofauto’s, waardoor er minder slijtage is en de onderhoudskosten lager uitvallen. Verder is een elektrische auto erg comfortabel dankzij de stille en volledig trillingvrije aandrijving, terwijl je profiteert van een heel vloeiende acceleratie zonder schakelmomenten.
Hoe groen is elektrisch rijden?Iedereen weet het; elektrisch rijden is beter voor het milieu en voor een schonere lucht. Elektrisch rijden is een duurzame en zuinige manier van rijden, omdat: Elektrische auto’s geen CO2 of stikstof uitstoten. Deze stoffen dragen bij aan de opwarming van de aarde. Een elektrische auto stoot minder fijnstof uit. Fijnstof in de lucht kan schadelijke effecten op de gezondheid hebben. Voor het opladen van een elektrische auto wordt vaak groene stroom gebruikt. Meer onderdelen van een elektrische auto worden hergebruikt of gerecycled.

Bekijk waar je in de buurt kan laden

Oplaadpunten