Bestel online

Private Lease

Bestel jouw auto online

1. Kies jouw Opel

2. Offerte of aanvraag

3. Beoordeling aanvraag

4. Ontvang jouw contract

5. Geniet van jouw Opel

Wat is private lease?

Met Opel Private Lease heb je de mogelijkheid om een nieuwe Opel te rijden zonder dat je daarvoor jouw spaargeld hoeft te gebruiken. Opel biedt met Opel Private lease een pasklare oplossing zodat je compleet ontzorgt wordt. Je hebt een vast maandbedrag waarin alle vaste kosten zoals reparatie, onderhoud, houderschapsbelasting, verzekering, pechhulp etc. is inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar te tanken. Bovendien staat flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel, je kan je contract dan ook precies vormen naar jouw wensen en óók gedurende jouw contract, aanpassen waar nodig.

Met Opel Private Lease kan je, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto rijden. Vergelijk het met het huren van een auto voor langere termijn, waarbij je zelf het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de periode van het contract bepaalt: 30,36,48 of 60 maanden. Aan het einde van de looptijd lever je de auto gewoon weer in. Zonder risico op het gebied van restwaarde of onverwachte onderhoudskosten.

Wat is inbegrepen?

  • ✓ Reparatie
  • ✓ Onderhoud
  • ✓ Wegenbelasting
  • ✓ Pechhulp
  • ✓ Afschrijving
  • ✓ Verzekering
  • ✓ Afleverkosten

Eigenlijk alles dus behalve de brandstof of het opladen van jouw nieuwe Opel.

Online bestellen

Gemak dient de mens. Zo kun je online eenvoudig een maaltijd of gloednieuwe televisie bestellen. Ook bij Opel willen we onze klanten voorzien van alle gemak en introduceren we de Online Bestelmodule! Met behulp van deze module kun je jouw gloednieuwe Opel, in combinatie met een nieuw Private Lease contract, eenvoudig én veilig online bestellen. Waar en wanneer je maar wilt, want waarom zou je wachten?

  • Je stelt jouw droom-Opel eenvoudig samen in onze configurator óf kies jouw Opel naar wens uit voorraad.
  • Klik in de laatste stap van jouw configuratie of bij jouw gekozen voorraad auto op “BESTEL ONLINE”.
  • Vul je gegevens in om een persoonlijk account aan te maken. Voeg je financiële gegevens toe en voer daarna de kredietcheck uit. Je ontvangt direct hierna de uitslag. Alles oké? Dan vragen we je om een aantal documenten te uploaden. Vervolgens ontvang je snel het contract en kun je het gemakkelijk digitaal ondertekenen! En wees gerust, hierna heb je nog 14 dagen bedenktijd waarna de auto besteld (of voorraadauto geleverd) wordt.
Hoe interessant is Private Lease voor mij?

Maak gebruik van onze handige berekening tools, en kom er achter of Private Lease ook iets voor jou is.

Maak kennis met al onze Opel modellen en ontdek welke het beste bij je past.

Bekijk alle modellen